Reklam

• APK Durumu

Softonic incelemesi

Masjid Duvar Kağıdı - Muhteşem Bir Cami Koleksiyonu

Camii Duvar Kağıdı, Multimedia kategorisinde csdevbin tarafından geliştirilen ücretsiz bir Android uygulamasıdır. Dünya çapındaki çarpıcı camii koleksiyonunu duvar kağıdı olarak sunar. Uygulama, cihazınızda duvar kağıdı olarak ayarlanabilecek yüksek kaliteli camii görüntülerinin çeşitliliğini sunar.

Uygulama kullanıcı dostu ve kolay gezinmeli bir arayüze sahiptir. Kullanıcılar, camii duvar kağıtları koleksiyonunu gözden geçirebilir ve bunları cihazlarının arka plan görüntüsü olarak ayarlayabilirler. Ayrıca, uygulama kullanıcıların favori camii duvar kağıtlarını sosyal medya platformlarında arkadaşları ve aileleriyle paylaşmalarına olanak tanır.

Genel olarak, Camii Duvar Kağıdı, cami güzelliğini takdir eden ve bunu cihazlarında sergilemek isteyenler için harika bir uygulamadır. Uygulama ücretsiz indirilebilir ve yüksek kaliteli duvar kağıtlarının harika bir seçimini sunar.

Program diğer dillerde mevcuttur

Masjid Wallpaper APK için Android

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 3.8.2

(0)
  • APK Durumu

Masjid Wallpaper hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Masjid Wallpaper denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam